Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NORRMALMSTORG OCH FULLT MED HOTELL

man säger att anfall

är bästa försvar

så jag drämmer till

med allt vad jag har

och som man har ropat

så får man sitt svar

av hedern man haft

finns ingenting kvar

förhastade slutsatser

dras alltför lätt

där nojan går in

försvinner allt vett

man får låga tankar

om omgivningen

när man ständigt blir

attackerad av den

den argaste katten

får skinnet förstört

en viskning, en blick

och sen är det kört

man säger att stalin

var paranoid

jag blir det när jag

har förlorat min frid

så skämmer jag ut mig

och Gud likaså

visst älskar Han mig

som en Fader ändå

men orsak och verkan

har stungit min häl

och gjort fula märken

i min trötta själ

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/5 2012

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-20 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP