Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härlighet

"Vad härligt livet är", sa mormor.
Vi åt glass i den soliga trädgården.
Jag förstod inte.
Det var ju glassen som var härlig.
Då var jag bara 5 år.




Fri vers av Simon Holmström
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-20 20:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den va fin.
2012-05-20

    ej medlem längre
Rörande...när livet var så enkelt.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Simon Holmström
Simon Holmström