Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig.

När vi fick reda på att du gått bort trodde jag inte det först.

Det kom som en chock.

"David, död?" Nej det kan inte stämma.

Det är sommarlov, vi ska snart börja nian tillsammans.

Det går inte, eller hur? 

Hysterin tog tag i mina tankar.

Nej, nej, nej, han är för ung, han har livet framför sig.

Allt kom mot mig som en kanonkula, rakt i magen.

Jag ville kräkas.

Men allt jag gjorde var att gråta, gråta, gråta.

Det är snart ett år sen, midsommarafton 2011.

Dagen då en ängel lämnande jorden.

Jag saknar dig mer än du anar.




Fri vers av juliuspepperwood
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-21 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

juliuspepperwood