Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odjurspassion

Han var mörker och ljus
i en bitterljuv kombination
ett vilt odjur jag ville skulle jaga mig
fånga in mig och skrapa huggtänderna
mot den bräckliga huden
hur han älskade med mig
med den isgröna blicken




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 59 gånger
Publicerad 2012-05-22 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta