Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

Hans grönbruna blick
följde varje steg hon tog
Hon skulle inte hinna fly
Ett halvt leende
spelade över de vackra läpparna
Jakten skulle tillfredsställa vargen inom honom
Mätta hungern efter närhet och blod
Vinden svepte med sig hennes unika doft
Hans näsvingar vidgades lätt
och aromen spred sig till kroppens alla nerver

Inatt skulle hon få veta hur det kändes
att ha ett rovdjur över sig
Veta vad värme betydde
Hur det kunde rädda liv
Hur det kunde väcka känslostormar
Livet skulle aldrig mer bli sig likt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 73 gånger
Publicerad 2012-05-22 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta