Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För GUDS skull - FÖRBJUD Eurovision Song Contest!

 

 

 

Jag har TV:n på... men nu stänger jag av den,

detta är ett hån mot begreppet musik, nästan endast

skval och bullshit, det gör ont att lyssna på den smörja!

Mental nedsmutsning!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-22 22:13



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
instämmer Johan!
2012-05-23

  mare VIP
Skrev fel : avstängnings knapp ;)
2012-05-23

  mare VIP
Håller med dig helt, tänk också hur mycket pengar detta "skräp"
kostar !!
Skönt att det finns en avstägningsknapp, och den används
ofta hos mig, TV innehåller mest skräp !!
2012-05-23

  aol
ireland gillade jag, men det är lätträknat,
2012-05-22

  alvan
Vad gör du vid tvn... Gå genast bort! ;)
2012-05-22

  Mats Henricson
Till största delen ,ja, men Irlands bidrag var klämmigt....
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP