Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetsvärme.

Jag vill vakna upp där du är
trygghetsvärme och trygghetskyssar
Göm mig i din hud ett ögonblick
Dina läppar smakar jordgubbs-sommar
smakar ljusa kvällar
drunknar i din kyssduell
Jag vill bära tillitnyckeln åt dig
Jag vill röra vid ditt frihetsvilda hjärta
ingenting att förlora...
Jag vill skriva kärleksord
mot din rygg
som för alltid stannar kvar
även genom regn
Genom stormeldar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-24 00:42



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Mycket bra. Gillar känslan, orden.
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta