Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då, än nu..alltid.


Vi

Trycker vågad.. höft mot din hand som håller om

Svankar emot

Fylls

Värme

Munnen kysser dina glitter väggar

där intet ser förutom i total blindo

Drag av svart

Drag av vitt

Drag av rött

In..Drag av kärlek som inte dött..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-24 12:28



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Lite mystisk. Gillar den kvinnliga höften i huvudrollen. :-D
2012-05-25

    ej medlem längre
sensuell, är försommaren! bra..
2012-05-24

  passionsblomman
Underbar!
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP