Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuskbygge (gör om - gör rätt!)

Och det var befriande
när taket äntligen rasade in

jag hade staplat allt
ovanpå
utanpå
sparapå
utifall att

man vet ju aldrig

men murbruk blir surbruk
och provisoriska brädor håller sällan
tänkte jag
när jag fick taknocken i huvudet







och såg sen att himlen
faktiskt var blå.





Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-24 17:56



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Känslan i början är som att se en Åsa Nisse film men slutet är så underbart befriande när du ser att himlen faktiskt är blå
2012-06-21

  Linda CH VIP
Underhållande, känslofull och optimistisk!
2012-06-08

    Tea Alex
Nära.
2012-05-28

  Fågel blå
Starka känslor så bildligt...
Du förmedlar och väcker tankar.
Gillar!!
2012-05-25

  Dufvenberg
Härligt att ett liv går vidare!
2012-05-24

  Christine Sabel
sorglig men stark och fina bilder får jag
2012-05-24

    ej medlem längre
Kvällens leende bjuder du på här....men jag tror minsann det ligger annat än skratt mellan raderna.
Bra skrivet och jag gillar det!
2012-05-24

  LenaJohansson VIP
lite rolig...bra
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP