Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frivilliga sökes till mentalt krig

Jag söker frivilliga till mitt mentala krig
allt du behöver göra
är att låna ut dina tankar och själ
jag är inte någon gud
men jag har några ess i skjortärmen
de säger att jag är galen
kanske är det räddningen
i det samhälle vi lever i




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-24 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta