Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag försökte ju.

Skriva poesi.
Ibland så försöker jag sätta mina känslor på papper,
men det slutar alltid med att jag fyllt papperet med blod.

Mitt behov av att prata av mig hamnar i denna bok som ligger gömd under sängen.

Förstår inte vad jag är så jävla rädd för.

Kanske mig själv.

Poetisk jag är, verkligen.




Fri vers av dumbsmutsscumfucks
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-24 20:36



Bookmark and Share


    Max Poisé
Fungerar alldeles utmärkt. Schysst detta!
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

dumbsmutsscumfucks