Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag bryter mig ut ur buren

för varje dag som går lyser solen starkare
när jag vaknade idag
med svettigt täcke
inga sängkläder
var det rädslan som väckte mig
inte min rädsla - men den som finns närvarande som en äcklig andedräkt dag ut och dag IN

min bror är rädd för att inte bli accepterad för hur han är... trots att han utstrålar så mycket kaxig självsäkerhet är det också en del av ett skal, MEN att han faktiskt kan bygga skalet, visar också att han skulle kunna bli en gud om han följde sitt hjärta
alla människor vet instinktivt att åsikter kan skapa grupperingar eller egentligen kanske snarare flockar eller stammar...
känner du dig vilsen?
vad tycker du egentligen?
du tycker inte ett skit vad jag säger för att jag säger det
för att jag säger det...

att födas i en gryta av pengar har sitt pris
jag blir matad
men jag får sitta i bur
ångesten som smYUgit sig på MIG hela livet =
ert val av skal
en ordramsa som inte klingar synkroniserat med ansiktsuttrycken ni har
ångesten för vad som ska hända när jag försöker ta mig ut ur mitt skal... jag vet ju inte vad som finns utanför
nu ser jag
solen lyser starkare för varje dag
och när bubblan är borta
når jag total eufori 2012 eller mer
för att
jag hittat en spricka från början, vars mönster jag avläste

strävan efter omnisCiens, det potentiella massförstörelsevapnet och stafettpinnen,
har tagit mig från A till C utan att passera B
jag är äldre än min ålder
och det är bara av att se.




Övriga genrer av mnlquinl
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-25 12:00



Bookmark and Share


  wildah
Du skriver så klokt och sant!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

mnlquinl