Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här kom jag på igår då jag var ute och handlade


VÅRENS BLOMMA

VÅRENS BLOMMA

Efter jul finns den där....
att köpa i en affär....

VÅRENS BLOMMA

Som har en egen dag....
Innan den syns i vårens rabatt
dröjer det ännu ett tag.....

När sen knopparna i dess gula, röda
och lila färger tittar fram....

Vet man att VÅRENS BLOMMA
är tulpanen från Amsterdam.....


Sajo 060201




Fri vers av sajo
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-02-02 08:21



Bookmark and Share


  aol
vackert bravo
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo