Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte om fåglar egentligen eller

alla fåglar bara sjunger och sjunger oavsett
om jag går hem halv tre på natten
eller ligger orörlig i min säng hela eftermiddagen

som om de aldrig velat göra någonting annat och jag
avundas deras ihärdighet
entusiasmen
men
jag vill skjuta varenda en.

se dem blöda och falla ihop för jag tål inte deras sånger

NÄR DE LÅTER SOM SKRIK I MITT HUVUD




Fri vers av oliviarn
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-26 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oliviarn