Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Understatements, jag vet just inte vad det heter på svenska. Det närmaste jag kommer är en sorts klädsam blygsamhet.


Dagens aforism 2012 06 06





Vi njuter alla av understatements
så länge de blott (ut)görs av annan




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-06 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP