Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett paradigm skifte!


En bättre människa!



Bryr dig inte mer
om dina barn och närmaste
mer
än
om alla andra medmänniskor.

Ja, paradigm skifte!

Se, i alla dina medvandrare
samma gudomliga gnista
som du bär inom dig själv.

Var omtänksam om varan
vi försvinner ju så snabbt
för snabbt
i tidens flod…




Fri vers av ERD-man-SKY VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-26 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP