Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All tystnad sade mer än ord

All tystnad sade mer än ord
All smärta,all skam
lyste igenom dina ögons djup
Jag önskade att jag kunde rädda
Jag önskade att jag kunde vårda
Men du ville inte öppna upp
Ville inte rasera muren
du byggt upp under alla dessa år
Mycket gjorde fruktansvärt ont
ända in i själens djupaste rum




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta