Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag kommer jag att äga ditt hjärta

Jag önskar att du kunde se potentialen
i dig och mig...
Det är som en bok så elegant inbunden
men med ett språk som du inte kan förstå än...
En dag kommer jag att äga ditt hjärta
Jag längtar tills vi blir älskande




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-27 14:28



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Jag önskar att du kunde se potentialen

i dig och mig

Vi två tillsammans

Det är som en elegant inbunden bok med ett språk

som du än inte kan förstå

Men en dag så kommer jag att äga ditt hjärta

Jag längtar tills vi blir älskande

vi två...

::))

Mvh

Ken
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta