Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

Min älskade en dag kommer du att dö
Jag kommer att vara nära
Jag kommer att följa med dig
in i mörkret
Inget starkt ljus
eller en lång tunnel
Endast våra händer
så hårt sammanlänkade
Vi väntar tillsammans
på den största gnistan




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 92 gånger
Publicerad 2012-05-27 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta