Melodi: "1969", The Stooges.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodi: "1969", The Stooges.




SLUTET AV MAJ

ja, maj går mot sitt slut igen

den kanske bästa månaden

och folk älskar negativitet

det är det bästa gävle vet

 

 

 

på fredag blir jag 51

jag rockar inte

särskilt fett

nästa år blir jag 52

jag skriver väl en ny text då

 

 

 

vi har nått till slutet av maj nu...

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     27/5 2012

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=k0mRfECsHrc

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP