Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karpaternas Hawk.


Nu
klättrar vi hela gruppen,

euforiska på vassa

sluttningar.

vilda svermorviolen

dyker upp i bergstopp


där fältet är

öppet

nu stod naken



smultron
hela

skogen.

korgar fyllda med smultron

flickorna samlade

från kanten av klippor
nu

garvande gör ledande tecken.


vi upptrampades klättra på stigar

där den mänskliga foten.
Aldrig har funnits.

barnbyar välgörenhetens trädplantor
spetsar blå himmel
av stå hoj
och
På avstånd.
gemensamt skratt

trängseln
Skuggar för två lamm.
som
Hänger efter oss.
Av nyfiket.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP