"You're caught in a vicious circle, surrounded by your so called friends" ( L Reed )

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"You're caught in a vicious circle, surrounded by your so called friends" ( L Reed )




CIRKELN

någonstans dit dina tankar inte når

sitte en förskräcklig man med kortklippt hår

någonstans där dina fötter aldrig går

frågas slentrianmässigt hur mannen mår

hoppets strimma mörklades av misströstan

men vad är det då som lämnar människan?

 

 

talar ni för döva öron nu igen?

Gud allena känner till besvikelsen

hur ni ser mig får ni själva svara för

jag kan dra iväg så att jag inte stör

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     27/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-27 15:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Skönt att Gud känner våra hjärtan ;)
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP