Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina \"dikter\" går inte ut på att beröra, utan att ha lite skoj.


Någon sorts dikt

Ty, ute är det snö
Och även lite snö
Någon ramlar på den hala isen




Övriga genrer av DeLonge_
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-02-02 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DeLonge_