Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här kommer äntligen en ny och helt exklusiv, drygt den 200 i ordningen, vill ni läsa fler är det bara att checka min lunar:-)


Ny Dikt!

Jag har sett ett gult hus
Idag gjorde jag en hel del bus
Tangentbordet har femtioelva komma åtta tangenter..




Övriga genrer av DeLonge_
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-08-13 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DeLonge_