Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista dansen

Jag sjunger på sista versen
Dansar mig genom
spegelsalar
gröna skogar
höga berg
upp mot den vita marmortrappan

Befinner mig mellan
verklighet och skugga

Silverdis
grumlar
min
blick




Fri vers av Astrowich
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-28 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Astrowich
Astrowich