Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samtal ur den erkända men okända byrålådan ha ha… Samtal 1: om empati.


Empati


X - Vad är empati för någonting?
(Empathy is... what?)

Y - Jag vet inte det…
Varför frågar du mig?
(why you’re asking?)

X - Jag trodde att du kan, svara…
Okey…
Vem ska jag fråga då?
(You don’t know, do you?)

Y - Fråga de där…
A…, du vet, dem…
(No, ask them…)

”Maybe the comedy of human greed is preparing us for our own extinction?”




Fri vers av ERD-man-SKY VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-29 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP