Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då skammen skall inristas

Då skammen skall inristas
i din genomskinliga bleka kropp
Dömd och inom blickfånget
för alla som pekar
Din blick blir lika svart
som ditt hjärta
När inte ens du
kan älska dig själv
finns det då hopp kvar?
När även din skugga
vänder sig bort
En outsider som tittar in
Du har vandrat
så ensam i alla år
Misstänksam
Tvivlet har spridit
sitt gift genom dina porer




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-29 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta