Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig att hitta nyckeln

Jag kommer aldrig
att hitta nyckeln
och jag ber till
de högre makterna
att du inte ska
se mig här ute
Städer kommer
att försvinna
Nationer likaså
Mina ögon
har svårt
för att se ljusglimtarna
Jag ber till de högre makterna
att du inte ska se mig svag




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 88 gånger
Publicerad 2012-05-29 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta