Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heltidsysselsättning

Jag minns att du sa
att tänka på pojkar
är en heltidsysselsättning
Jag antar att det är rätt trevligt ändå
hur deras ögon glimmar av liv
hur deras händer arbetar
hur läpparna rör sig
Kroppspråket säger så mycket
inga ord kan förklara




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 114 gånger
Publicerad 2012-05-29 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta