Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver en deckare roman på engelska nu, Att bli författare från poet inget besvär. Tack för ordet 100%


Förhör av psykopater 'över nätet.


#17.
-Jag gillar inte interrogatives/förhörsmetoder "och jag kommer att förändras till" tolkning "
- En mycket ung man blir svindlande besatt av en vacker gammal dam, men vad han inte kunde förstå, hon är en häxa, inte mamman som hon låtsas.
– Den unge mannen börjar skriva inlägg barnsliga brev till henne och allt vad i olika offentliga forum.
– Han lär från sin fars förmåga att manipulera människor.
– Hans far hobby var att bjuda in utlänningar berövar dem på sin rösträtt, tillgångar och sedan lägga dem i liksäckar längs svenska landsbyggde.
– Om de var vackra unga flickor han skickade dem till social omsorg i olika samhällen för ett verkligt liv, men höll ett vakande öga på sina eskorterar sexuella tänkbara tjänster till sin son med golf vänner i Spanien.
– Golfbollarna var täta med läkemedel (Droger) över gränsen.
– Hela hobbyn gjorde han över nätet ostörd.
– Den unge mannen letade efter indirekt hjälp på icke-intelligenta sätt
- Men Windows var hans liv och fall…




Prosa (Roman) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-30 17:36



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
spännande...
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP