Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte gå nu

Du kan inte gå nu
Det var en känsla
jag hade missat
som jag hade saknat
Någonstans tickar,klingar en klocka
Du är inte rädd för att dö?
Jag är så rädd...
Någonstans slocknar
en dröm
Någonstans stängs
en dörr




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-30 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta