Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattmås kär.

Skrattmås kretsar kring mitt huvud,
men lyckligtvis för mig
Och dem som har de bästa bitarna av kött på grillen.

Att skratta tillsammans med en fågel?
det låter lite dumt,fåning.
Men vi förbehåller oss att vi har kul tillsammans.

Jag tar en bit kött över mitt axel
Jag såg till att bli bespottad i överflöd
För att ge mig lycka på lotto.

Jag ser fram emot att dra bingolotto med den största vinsten,
håll fingrarna,

ett sommarläger för poeter skulle inte skada;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-30 20:22



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Kul, med lite magiskt tänkande kan vi skratta längre och måsar är roliga.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP