Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
He is MAGIC!


ZLATAN IBRAHIMOVIC!!!



VOLLEY MED VÄNSTERDOJAN; PANG; MÅÅÅÅÅL!!

GUDOMLIG FINT, VAR VAR BACKEN??? : ) , FÖRE EN PERFEKT PASSNING

SOM RESULTERADE I MÅL!!!

ZLATAN; ENLIGT MEJ EN AV DE 5 BÄSTA FOTBOLLSPELARNA

GENOM TIDERNA! GENIAL, GUDABENÅDAD, LÄCKER!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-30 23:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst, Levande Zlatan!
2012-05-31

    ej medlem längre
Toppen, eller hur. Mr Ibra's självbiografi är f.ö läsvärd.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP