Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hums, en osammanhängande dikt om lite tankar... inte den bästa direkt.


Livets alla pusselbitar

På en toalett långt bort
i en katedrals mörka korridor
viskar en sign. om kärlek
till en annan.

När solen gick ner och himlen blev röd
förvsann en ensam melodi
från en burk till radio.

När vinden äntligen slutat vina
satte sig en man i en bil
log lite och körde iväg.

Efter dårfinkarnas fight om honan
trillade ett par böcker ner från en bokhylla
medan en gammal man duckade
lite förgrummande.

Snön gnydde under en flickas skor
medan hon glatt vandrade mot backen med
ännu mer snö.

När din bästa ägodel går sönder,
vad gör du då?

När jorden går sönder,
var gör du då?

[ Tar moppen två kilometer till skolan? ]




Fri vers av molndans
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-02-02 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molndans