Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sött hjärta

Du hade ett sött hjärta
Fjäderlätta toner
kunde inte nå dig
Jag minns hur färgerna
blandades i dina ögon
men du sover med fiskarna nu




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta