Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är det en speciell dag

Idag fyller min mamma år
Ännu ett streck att dra i livets gång
Jag önskar henne allt gott
Ibland kan inga ord beskriva
hur man känner
men jag vill försöka
i den här dikten
En personlig present
som är ovärdelig
Jag höjer mitt glas för dig
Min älskade mamma!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-01 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta