Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjönk under vattnet

Sjönk under vattnet
Hade lämnat kläderna
vid strandkanten
Letade efter din närhet
Hur dina fingertoppar
skapade stötar vid kontakt
Det var vackert
Det var en naken sanning




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-01 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta