Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kniven i din kökslåda

Jag är kniven i din kökslåda
Isen som sprider sig i ditt hjärta
Viskningar i ditt inre
som frågar om du verkligen vill det här
Jag är nyckeln till din Mustang från 65
Jag kan vara din bästa vän
eller värsta fiende beroende på humör




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-01 14:32



Bookmark and Share


  Matilda E. Stridsberg
Tyckte verkligen om den här dikten. Bra skrivet!
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta