Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket ilska, sorg och besvikelse.


Dumma lilla skit

Du, din dumma skit
Att du inte förstår
Hur illa jag mår
Jag ser dig bara gå
Runt runt, i din egen skit.
Skapa du ditt helvete
Men dra inte med mig
Låt mig vara,
Låt mig gå.
Ge dig av, kom inte mer.
Jag finns inte för dig,
Varför ska du finnas för mig?
När har du brytt dig?
När har du varit där för mig?
Nej, du kan ta och gå.
Du sårar mig bara.
Du sårar mig så mycket,
Som ingen annan kan göra.
Du har präglat mig,
Med dina ord
Du har etsat fast tankar i huvudet på mig,
Med dina handlingar.
Du sårar mig!
Är du ens medveten om vad jag är?
Skulle inte tro det
Är du ens medveten om vad du förlorar?
Verkar inte som det.
Är du medveten om vad du väljer bort?
Du ser bara vad du vill ha…

Du är du inte längre,
Du är inte vad jag vill ha.
Jag förtjänar inte detta
Hör du det?!
Jag förtjänar inte detta!
Du kan skapa ditt eget helvete…
Men dra för fan inte med mig!
Jag har sagt att du ska låta mig vara..
Lämna mig bara ifred.
Finns inte.
Finns inte.




Fri vers av GrönDemon
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-02 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GrönDemon
GrönDemon

Mina favoriter
Tonårskärlek