Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operation:hämnd

They never knew what hit them
Operation Hämnd:klar
Ditt leende är dödsfarligt
Doftar kopparrött




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 136 gånger
Publicerad 2012-06-01 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta