Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tid tabel.


Jag läste i en visning.

Jag läste i en viskning, kylskopens hårda bud.
”I sol och regn väder, dumskalle promenera ut”!

Vill inte förstöra magin och tänkte för en stund
Regn klänning är grön, det valde jag inte av en slump.
Kamouflage är bra och lura vindens vilda drag,
Storleken på min klänning har ingen magisk kraft.

Mot alla odds och väder, magneten attraherar med sitt hat
Jag gömmer mig nu så mamma naturen inte hittar min kat.
Under himlens paraply jag går med stora steg och skratt.
Min kropp blir alt slankare på millimeter, hälsa får sin slant!

Tisdagarnas allsång tarantella i Gröna- Lund park
Medför med sig en glimt av lycka från ett annat klimat.
Det är sommar och näsduken är vit, hundar mallar i min väg skit
Men, Det är sommar! och jag vill se i det hela bara positiv!




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-02 09:56



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... härligt Diana...! ... ut och och trampa hundskit i detta hundväder... gärna i grön kamouflageklänning så att inte skiten syns så väl... Du är en frisk fläkt i denna bedrövliga " sommar " väder... friskt trampat är hälften vunnet...!
2012-06-03

  LenaJohansson VIP
bra!
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP