Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till just ingresser är det många som efterfrågar en koppling mellan denna och texten nedan. Det närmaste denna ingress kommer dagens text idag torde vara cirka sisådär en tolv centimeter eller strax under 3 tim, 18 min o 46 sek.


Dagens förklarade ord 2012 06 02 - Andtruten







Andtruten är den fågel vilken är som i flåset just nu, på modet alltså.
Den häckar som bäst i och kring Stockholm marathon och är en typisk hybrid.
En vägkorsning mellan anden i höjden och truten i skriet.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-02 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP