Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill hava dig.


Min kärlek

Jag söker dig, min älskade

min famn är din, ingen annans

jag söker dig som accepterar mig

du möter mig med ett léende

du värnar om mina behov

jag om dina - önskar att du vore här




Fri vers av john A
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-02 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john A