Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir så upprörd över índivider som är emot "vissa" folkgrupper i samhället!


Förståelse för andra individer.

Varför pågår det fortfarande ett förtyck!

Emot "vissa grupper".

Jag har slutat upp med att se på nyheterna,och att läsa i nyhets tidningarna!

På grund av att av jag själv mår illa av att läsa om allt våld som pågår i världen.




Fri vers av eken
Läst 155 gånger
Publicerad 2012-06-02 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eken