Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge ditt hjärta orkar slå

Du finns inte längre som du gjorde förut
Din närvaro går att ta på fysiskt, men inte psykiskt
Jag talar som i gåtor, vänder och vrider varje ord
Tror du bor på annan plats just nu
Där sinnet andas
Det finns en annan plats som du tillhör
Jag vill besöka din galax dit ditt sinne flyr
Vill varandra på din planet och andas samma...
Luft.
Är desperat efter kontakt men du låter mig inte
komma nära

Du låter mig sakta glida ifrån dig
I hopp om att det uppenbara
ska bli mer diffust

Vi möts sen igen
Jag kommer varandra på din planet
I en galax långt borta
I ett liv likt detta

men för nu vill jag inget annat
än att du låter mig komma nära

Låt mig sakna när du inte finns
Och inte när du fortfarande står framför mig
Försvinn inte innan efter förevigt är nära
Vill gråta tunga tårar
Vill le glada minnen
Vill
andas
samma luft


Så länge ditt hjärta orkar slå




Fri vers av S.N.S
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.S