Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som rullar fram efter ett besök som stannar kvar.


Fotografiska

Galenpannor häller nyhetsflöden över spilld mjölk

Murgrönan växer på regnigt berg
Himlen är blygrå, paraplyer på tork
Fotografierna hänger i strama ramar
Musiken för hög för en fika
Medan de levande fönstren talar

Så plötsligt ett rum

Möts livet, skeenden gröper in i själen
Låter mig bara tas

Död kropp, maskar äter till slutet
Vackra starka okränkbara barn
Känsliga djupgående uttryck
ger intryck
lägger sig vilande förtjust
Förtöjer och dröjer de sig kvar
Jag vill inte att bilderna ska ta slut

Fragmenten i plåtar lyser
Ger bort ett presentkort
önskar att hon köper något
av Sally Mann
Så viktigt blev intrycket




Fri vers av Kro
Läst 238 gånger
Publicerad 2012-06-03 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kro
Kro

Senast publicerade
Kalaskras
Fotografiska
Ordet
* Se alla