Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänkte skapa en aforism för sådana män som skaffar sig autoritet med näven och våldtar med verbala språk. Efter som jag såg en vacker kvinna misshandlat av sin man på väg till ingenstans ute i regnet.(polisen).


Slå näven i bordet – byt bank!

Så som Du kan inte hitta fjäril under regn, Så kan du inte hitta mer kärlek efter bråk. Men du (han) njuter av en primitiv distans bekantskap.
Kanske sin latenta homosexualitet dikterar det elände och aggression.




Övriga genrer (Aforism) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 09:32



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ju jag tänker så att många inte har riktig uppfattning hur står det till med mussla där nere, hormonförändringar, Manes klimakteriet är lika akut som kvinnas.
Jag träffade under en bro en slagen kvinna i mjuka tofflor som har slagits av sin man, lägenheten var ofta fylld med sina kompisar som tafsade varandra på det som manen bär på sig!
byt bank jag tänkte man men nu får vara de t så.

ha det så rolig, idag regnet har stanat och jag skall gå resten av dagen långbort och på många platser.lägenhetvisningar.
diana.
2012-06-03

  LenaJohansson VIP
bitsk o bra...jävvla misshandlartyper!!

men vad har det med homosexualitet att göra?
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP