Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser på 'Mästarnas mästare' i teve ett och hoppas att Pernilla Wiberg vinner hela tävlingen samt att tråknissen Jörgen Jönsson kommer sist.


Dagens förklarade ord 2012 06 03





Kontraktsmördaren
är den person vilken har till yrke
att likvidera kontrakt och andra ingångna avtal.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2012-06-03 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP