Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inåtblick

Du blickar inåt
en hemlig värld
där allt spelar roll
men ändå inte
Du är ett mirakel
men inte felfri
men vem behöver
blekta tänder
och skrynkelfria händer




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 12:46



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Du skapar en intressant emotionell spänning via ditt paradoxala bildspråk. Läsvärt!
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta