Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du på fel plats?

Är du på fel plats
På fel väg?
Jag minns att du
skulle kunna göra
vad som helst
för din dotter
Du viskade:"Tala om för henne
att jag kommer tillbaka"
Att våga möta sina demoner
Att våga blöda




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-03 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta